ABM

13/5/2008'den itibaren

kişi ziyaret etmiştir.

HABERLER ARŞİVİ

Türkiye – AB KİK Üyeleri Hisarcıklıoğlu Eşbaşkanlığında, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan İle Görüştü tıklayınız.

“Biz Esasen, Avrupa Birliği Müktesebatını Müzakere Etmeyeceğiz. Müktesebata Uyum Sağlayacağız” tıklayınız.

Hisarcıklıoğlu, AB'nin Genişlemeden Sorumlu Üyesi Olli Rehn'le Görüştü tıklayınız.

Türkiye-AB Karma İstişare Komitesi'nin 20. Toplantısı Yapıldı tıklayınız. Türkiye-AB Karma İstişare Komitesi(KİK) Ortak Bildirisi

İkinci El Otomobil ile Kullanılmış ve Eski Eşya Toplantısı tıklayınız.

Türkiye-AB KİK Türkiye Kanadı Üyeleri, İstanbul'da Abdullah Gül ile Biraraya Geldi. tıklayınız.

Fikri Mülkiyet Hakları Semineri TOBB’da Yapıldı tıklayınız.

TOBB Özel Sektör Müzakere Meclisi, Çalışmalarına Başladı tıklayınız.

"Şimdi Türkiye İçin Yeni Bir Dönem Başlıyor" tıklayınız.

Türkiye için Müzakere Çerçeve Belgesi, AB Konseyi Tarafından Onaylandı. Müzakere çerçevesi: İnglizce / Türkçe (İKV tarafından yapılan resmi olmayan tercüme)

Hisarcıklıoğlu, Brüksel'de AB Yüksek Temsilcisi Javier Solana İle Görüştü tıklayınız.

True Dergisi'nden TOBB'a Onur Plaketi tıklayınız.

TOBB, 3 Ekim Öncesinde Avrupa İş Dünyası İle Bir Araya Geldi tıklayınız. Genel Kurul’da Eurochambres Başkanlığı’na Seçilen, Paris Ticaret Odası Başkanı Pier SİMON’ın ilk basın açıklaması ekte yer almaktadır.

Avrupa İle İletişim Projesi - II Ankara Toplantısı Yapıldı tıklayınız.

TOBB, Türk Oda Sistemini AB ile Üyelik Müzakerelerine Hazırlayacak Yeni Bir Projeyi Daha Tamamladı. tıklayınız. Sunumlar ve fotoğraflar için tıklayınız.

Ürün Güvenliği Ve Sorumluluğu Semineri TOBB'da yapıldı. Ayrıntı ve sunumlar için tıklayınız.

"Referandum, Türkiye - AB İlişkilerini Olumsuz Yönde Etkilemez." tıklayınız.

TOBB; "Devlet Bakanı Ali Babacan'ın Baş Müzakereci Olarak Görevlendirilmesini Olumlu Buluyoruz" tıklayınız.

Azerbaycan TOBB'un Desteğiyle Eurochambres'a Üye Oldu tıklayınız.

Olsson: "AB Müzakere Sürecinin Başarısı Sivil Toplumun Katılımına Bağlı" tıklayınız.

TOBB'un AB Yolunda Gündeme Taşıdığı Projede İkinci Aşama tıklayınız. Toplantıya ilişkin doküman

"AB Müzakere Sürecinde Deneyimler" Konulu Panel TOBB'da Yapıldı tıklayınız.

Eurochambres Başkanlık Divanı Toplandı tıklayınız.

Abdullah Gül TOBB'u Ziyaret Etti tıklayınız.

TAIEX Seminerleri / 1. Kamu İhaleleri Semineri 21Şubat 2005. - Sunumlar ve resimler için tıklayınız.
2. Şirketler Hukuku ve Rekabet Semineri 28 Şubat 2005 - Sunumlar için tıklayınız.

3. Finansal Hizmetler Semineri - 1 Mart 2005. -
Sunumlar için tıklayınız.

Artık Müzakere Masası Görünmüştür ayrıntılar için tıklayınız

Türkiye Platformu DördüncüToplantısı Brüksel'de gerçekleştirildi. Başbakan R.T.Erdoğan'ın Konuşması / TOBB Başkanı M.R. Hisarcıklıoğlu'nun konuşması / Ortak Deklerasyon

"Türk Oda Sisteminin Üyelik Müzakerelerine Hazırlanması konulu toplantı" İstanbul'da yapıldı". ayrıntılar için tıklayınız
Konuyla ilgili basında çıkan haberler

Hisarcıklıoğlu, Eurochambers Yönetim Kurulu'na Seçildi ayrıntılar için tıklayınız

AP Dış İlişkiler Komisyonu ve Hristiyan Demokrat Parti Grubu Üyesi Eurlings, TOBB'u Ziyaret etti

Avrupa Komisyonu Ilerleme Raporu Değerlendirmesipdf formatında

TOBB, Türk ve AB Akademisyenlerini İstanbul'da biraraya getirdi ayrıntılar için tıklayınız

The EU cannot discriminate against Turkey ayrıntılar için tıklayınız

AB Genel Sekreterliği
Avrupa Birliği
Genel Sekreterliği

Avrupa Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği

Ankara Forumu

İktisadi Kalkınma Vakfı

AB Türkiye Temsilciliği
Avrupa Komisyonu
Türkiye Delegasyonu

TuR&Bo

TOBB Avrupa Birliği Dairesi - Tel: +90-312-218 2381 / Faks: +90 312 218 2384 / E-posta: abm@tobb.org.tr

© 2004 TOBB, Her hakkı saklıdır.